24 de febrero, conferencia en la universitat de lleida (lérida)

Lleida

TRAGEDIA CLIMÁTICA -DESAFÍO EXISTENCIAL

El poeta, traductor, assagista, professor de filosofía moral de l’Autònoma de Madrid, Jorge Riechmann, serà l’encarregat d’obrir la trobada amb la conferència: Calentamiento global: una crisi existencial para la humanidad.

PROGRAMA

10.00h ConferènciaCalentamiento global: una crisis existencial para la humanidad, a càrrec de Jorge Riechmann (poeta, traductor, assagista i professor titular de filosofia moral a la Universitat Autònoma de Madrid). Presenta: Àngels Sendra.

11.45h Lectura de poemes per Rosa Fabregat, Núria Mina, Carles M. Sanuy, Akior Santos i Jorge Riechmann, amb presentació a càrrec de Julian Acebrón.

12.15h Descans

12.30h Taula rodonaQuè m’importen a mi aquests ODS? Amb la participació de Gemma Franco (Fridays for Future), Ariadna Verdeny i Miquel Gimeno (OSMON), Rafa Terol (Rebel·lió Extinció). Modera: Adrià Tersa (Consell d’Estudiants).

14.00h Dinar al Hall del Centre de Cultures, amb actuació castellera de Los Marracos de la UdL.

15.30h Taula rodona de presentació dels Grups de Treball per als ODS a la UdL, amb la participació de Carme Sala (GT Acció), Eva Montoro (GT Formació) i Rui Alves (GT Recerca). Modera: Núria Camps.

17.00h Projecció de vídeos i col·loqui.

18.00h Actuació musical a càrrec de la coral Unicorn UdL, sota la direcció de Robert Faltus.

Organitza: Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat, Coordinació de Compromís Social, Igualtat i Cooperació, Unitat  de Desenvolupament i Cooperació, Consell d’Estudiants,  Coordinació de Transformació Digital, Vicerectorat d’Infraestructures, Comissió de Medi Ambient, Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, Coordinació de Comunicació, Difusió i Premsa.

Inscripció: La inscripció és gratuïta, us agraïm que us registreu al següent formulari.

http://www.udl.es/ca/serveis/oficina/agenda/Agenda-2030-Una-decada-per-a-actuar/