huelga en las universidades públicas catalanas el 28 de febrero

Companyes i companys,

L’assemblea de professorat dels Caputxins de Sarrià (Caputxinada2.0), del passat 2 de febrer, convoca a la vaga d’universitats del 28 de febrer, en defensa d’una universitat pública, popular i crítica. No permetrem més acomiadaments ni expulsions de cap de les nostres universitats, ni retallades en l’oferta docent pública de graus i màsters. Aquesta lluita la durem a terme dia a dia, als nostres departaments i als òrgans de govern de facultats i universitats. Aquesta lluita la portarem també més enllà de les aules i els despatxos, i aquesta vaga és un primer pas per aquesta lluita: http://www.youtube.com/watch?v=bEniJsjKkPU&feature=youtu.be . CGT i COS han legalitzat la vaga (http://trobadapdiuniscatalanes.files.wordpress.com/2013/02/preavc3ads-vaga-28f-dept-de-treball.pdf) a totes les universitats públiques catalanes.

Diferents convocatòries de la jornada de vaga del 28F:

  •  12:00h: Manifestació en defensa de la universitat pública (convocada per la PUDUP).

o   Bloc de professorat: davant les portes de l’edifici històric de la UB (Pl. Universitat).

o   Es recomana portar pancartes petites amb lemes específics de la situació del professorat, la carrera docent i la recerca.

o   Es recomana vestir amb samarretes grogues. Es vendran samarretes en contra les retallades i la privatització a la universitat, davant la porta de l’edifici històric, per visibilitzar el bloc del professorat.

o   Es llegirà la declaració de l’assemblea de professorat en varis punts de la manifestació.

  • 17:00h: Concentració a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella). Anem a la marxa d’aturades.

Durant els dies 25 i 26 de febrer, el professorat de les universitats catalanes i les estudiants, sortirem al carrer i a altres espais públics per a portar a terme classes i debats en defensa de l’ensenyament públic: http://reconstruimlapublica.wordpress.com/2013/02/23/classes-al-carrer-25-i-26-de-febrer/.

Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública.